• Michelle Lerager

VELKOMMEN TIL MIT UNIVERS!


Så hoppede jeg også med på blog-bølgen!

LIDT OM MIG...

Til jer der ikke kender mig, så hedder jeg Michelle Lassen, og er 22 år gammel. Jeg er opvokset med min mor og far og 2 mindre brødre i Solrød Strand, på Sjælland, hvor jeg boede indtil jeg var 16 år. Derefter rev jeg teltpælene op for en stund, og drev mod Jylland på håndbold college i håb om at forfølge min store passion om at spille elitehåndbold, - jeg har nemlig driblet med en bold siden jeg var 6 år gammel. Efter mit collegeophold var slut, kaldte hverdagen atter igen på Sjælland, hvor jeg startede i 1.g på en elitesports HHX uddannelse.

Tiden gik, jeg fyldte 18, og efter 1.g, besluttede jeg mig for, at tage tilbage til Jylland for at fortsætte mit eventyr. Der blev jeg hængende 'for good' og satte i 2014 min kongeblå hue på hovedet. Meget er sket siden, bl.a mødte jeg min dejlige kæreste Lukas, kort tid efter jeg blev student, og vi har været sammen siden. Lukas spillede på daværende tidspunkt fodbold professionelt i Viborg FF og det var en verden jeg ikke kendte særlig meget til, må jeg nok være helt ærlig og indrømme. Jeg har aldrig rigtig haft den største interesse i fodbold, derfor skulle jeg pludselig til at sætte mig hardcore ind i offside regler og hvorfor man ikke bare kan give en go' skuldertackling som man kan i håndbold, men jeg er blevet meget klogere.

Heldigvis er Lukas, ligesom jeg selv, af "Djævleøsk" afstamning, så det er et kæmpe plus! Det betyder at vores familier ikke bor andet end en lille halv time fra hinanden, og det nyder vi i fulde drag når vi er hjemme på besøg. og så er det altså lidt nemmere, når man snakker samme sprog! ;-)

I august 2016 færdiggjorde jeg en administrativ kontoruddannelse med speciale i salg på Aarhus Business College. Under min uddannelse var jeg trainee i en større international virksomhed i Aarhus, hvor jeg bl.a. også fik lov at arbejde med sociale medier, events og andre spændende ting.

Hvis jeg skal beskrive mig selv som person, så ser jeg mig selv som værende MEGET selvstændig, derfor var det også med et noget skeptisk blik jeg modtog nyheden om, at min kæreste havde fået tilbudt en fodbold kontrakt i Belgien fra sommeren 2016. Jeg var meget overvældet, og Belgien er ikke lige umiddelbart et land man ellers ville rejse til, med mindre man selvfølgelig er politikker og skal på besøg i Europa Parlamentet.

HVA SÅ NU?

Jo, så blev vi pludselig udenlandsdanskere og Lukas og jeg bor med vores Tysk Korthårede Hønsehund Jessie i en lille by i det sydlige Belgien. Vi har kun 20 min til den franske grænse, og alle de større byer som Brügge, Gent, Bruxelles mv. er indenfor en overskuelig rækkevidde.

Jeg har I dén grad skulle vende mig til tanken om at blive "Football Wife" hvilket jeg før har anset som værende lidt af et "skældsord", fordi - hvad laver en Football Wife egentlig? - Altså andet end at gå på fine caféer og drikke Café Latte?

Se, dét skal jeg fortælle jer, omtalte påstand, er nemlig én af grundene til, at jeg har lavet denne blog! At være bedre halvdel til en fodboldspiller, er nemlig alt andet end ovenstående, og selvom sladderbladene formår at beskrive denne livsstil som værende meget glamourøs, så er det hvad man gør den til.

På bloggen kan i følge med i min hverdag, og livet som såkaldt "Football Wife", og det er helt uden filter med alt hvad det indebærer. Jeg er nede på jorden, ærlig og så er jeg ægte livsnyder med stort L, jeg elsker at bage, lave mad, træne, opleve nye steder og gå lange ture med vores hund.

Hvad håndbolden angår, så har jeg stadig en passion der, og jeg gav da også håndbolden en chance da jeg først kom til Belgien, men måtte erkende, at sporten bare slet ikke er i nærheden af at være ligeså populær som man er vant til i Danmark. Derfor fik jeg ikke den fulde glæde tilbage ved at spille hernede, selvom jeg fik lov at prøve kræfter i den bedste belgiske liga.

Min glæde har nemlig desværre været lidt 'off' i det sidste stykke tid jeg boede i Danmark, så lige nu tager jeg en dag af gangen, men jeg har lovet mig selv, at det ikke er sidste gang jeg dypper fingrene i harpiks bøtten og snører mine håndboldsko. Jeg er nemlig et KÆMPE konkurrence menneske!

I er meget velkomne til at smide en kommentar, subscribe eller følge mig på de sociale medier.

Jeg er altid frisk på en god og konstruktiv debat, så hvis i har nogle spørgsmål, så hold jer ikke tilbage.

Jeg håber i vil tage rigtig godt imod min blog!

Og jeg håber, at jeg måske kan være med til at inspirere andre der står i samme situation som os, til netop at tage springet og prøve livet af i udlandet.

Det er nemlig en gylden chance, der måske aldrig kommer tilbage igen.

Jeg glæder mig til at fortælle jer lidt om min hverdag, mine problemstillinger og vores liv som udlandsdanskere.

Happy reading!

X

M

#Belgium #Udenlandsdansker #Livsnyder #Fodbold #Footballwife #madlavning

977 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN