• Michelle Lerager

At være et offentligt ansigt


I weekenden havde Lukas, Jessie og jeg besøg af en journalist og fotograf fra "Het Laaste Nieuws", som er et af de største nyhedsbureauer her i Belgien.

Vi var blevet spurgt om vi havde lyst til at snakke lidt om vores liv, fremtiden og hvordan det er at bo i Belgien overordnet set. Selvom jeg nok aldrig bliver helt vild med, at man skal invitere offentligheden ind i ens "privatliv", så gik det nu fint. Og så tænker i nok; - "Men hvorfor vil du så have en blog, hvor du fortæller om dit/jeres liv?" Godt spørgsmål... Men det er egentlig meget nemt, fordi der bestemmer jeg helt selv hvilke ting jeg slår op, og hvad jeg har lyst til at fortælle om.

Når man snakker med presse/medier ved man aldrig hvordan tingene bliver citeret, og i hvilken kontekst tingene bliver skrevet. Det er lidt det samme med rygter, - man opdager altid forbløffende ting om sig selv, som man ikke engang selv kendte til. Derfor kan jeg meget godt lide at værne om mit privatliv til en hvis grad.

Så jeg kan godt mærke, at jeg har skulle vænne mig til, at man lige pludselig er en mere "offentlig person". I Danmark tænkte man ikke så meget over det, fordi fodbold er jo et job ligesom så mange andre jobs, og den holdning har jeg stadig. Det er ganske "almindelige" mennesker man ser løbe rundt nede på banen efter den samme bold.

Så at flytte her til Belgien, har også til tider været lidt overvældende. Specielt da vi i starten af vores ankomst blev spurgt af et andet belgisk nyhedsmedie om de måtte følge én af mine første håndboldkampe i Gent, og bagefter skulle Lukas og jeg stille op til et interview. Jeg blev så filmet under hele kampen, og det er jeg slet ikke vant til, og det var virkelig grænseoverskridende.

Nu har vi prøvet at blive interviewet et par gange, men det er stadig en smule spøjst at skulle vænne sig til det.

Et spørgsmål, der sjovt nok altid går igen er, hvordan det er at leve med en fodboldspiller? Og der studser jeg lidt, fordi hvorfor skulle det være meget anderledes end at leve med en, der var i et andet erhverv? Igen, - denne livsstil er virkelig hvad man gør det til, og det er da også derfor der er blevet gjort lidt grin med statementet det at være "Football Wife", hjemme hos os.

I det seneste interview fortalte jeg journalisten, at der er rigtig mange der tror det er vildt glamourøst at leve sammen med en der spiller fodbold, og måske ja, hvis man hedder Ronaldo eller Messi, og ja, vi har da bestemt haft nogle uforglemmelige oplevelser, men udover det tror jeg egentlig vores hverdag foregår som så mange andres. Vi holder begge ben solidt plantet på jorden, og sådan vil det altid være. Så til dem der troede andet, så beklager jeg, hvis jeg ødelagde jeres forestilling om dette emne

Og apropos, nu når vi snakker om det at være "Hausfrau/Football-Wife" så har jeg altid været et kæmpe rodehoved. Jeg kan rigtig godt lide at bage og lave mad, men førhen har jeg aldrig orket det så meget, fordi jeg altid var så smadret, når jeg kom hjem fra arbejde. Så da vi boede i Danmark, var det altså sjældent mig der stod med hovedet i kødgryderne, eller med kluden vredet op i Ajax. OG JEP! Jeg er meget heldig på den front!

Bevares, vores roller er byttet lidt rundt nu, men så længe jeg ikke har et job nyder jeg da også friheden og tiden til engang imellem at kunne stå med hjemmebagte boller, når Lukas kommer hjem fra træning, - men kun fordi jeg også selv elsker at spise hjemmebag! ;O) Det er lysten der driver værket.

Jeg er rimelig afslappet på den front, og som nævnt tidligere, for mig er Lukas' job, et job ligesom så mange andre jobs. Måske med lidt bedre arbejdstider end mange andre, men udover det.

Èn af de vildere oplevelser vi dog har haft, var da vi kom hjem til vores hus, som var total pyntet op med klubflag over det hele. Lukas' hold havde vundet den belgiske pokalfinale.

Det var dog også lidt for meget af det gode!

TAK til jer der læser med!

Xx

M


183 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN