• Michelle Lerager

Familie, hvor livet begynder og kærlighed aldrig slutter!


Så er weekenden slut, og vores weekend har stået i familiens tegn. Min søde familie landede i Belgien torsdag aften, og de fløj retur igen i går, - søndag. Dagene er gået mega stærkt, men vi nåede at lave en hel masse! Bl.a. var vi en tur i Lille og Gent. Og vi nåede også forbi vores yndlings burgerrestaurant, for ej ikke at forglemme lidt crêpes, belgiske vafler en god bøf, et glas rødvin, lidt træning, og massere af råhygge. Vi fejrede også min fødselsdag lidt på forskud, og jeg fik nogle rigtig fine ting! Så jeg klager ikke!

Det er bare altid dejligt at have familiebesøg, specielt når man bor så langt væk, som vi gør. Vi værdsætter hvert besøg, og nyder at tilbringe tid sammen med vores familier.

-------

I dag har dagen stået på madlavning og bagning. Jeg lavede en ordentlig spand lasagne, som fik lov at simre det meste af eftermiddagen, og så bagte jeg nogle lækre "sunde" muffins med banan, æble, abrikoser, dadler og en masse andet godt fra skabet.

Jeg har nemlig haft besøg af de andre danske piger, da vores drenge var en tur i Brügge og spille kamp. Så vi råhyggede hjemmefra og smovsede i stedet! :o)

Nu vil jeg smutte i seng, for jeg er rigtig træt!

Om meget kort tid (i morgen), så runder jeg et "skarpere" hjørne - nemlig 23! Selvom jeg bliver 23, så glæder jeg mig stadig rigtig meget til mine fødselsdage. Det bliver man altså aldrig for gammel til i min verden.

Jeg ønsker alle en god uge!

TAK fordi i læser med.

Xx

M


244 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN