• Michelle Lerager

Lad os fejre anledningen med vin & søde ord!


Jeg har nu fået øjne efter en skøn fødselsdag, der i går blev fejret med sang, flag, og lækre gaver. Det kunne jeg godt vænne mig til hver dag! Jeg fyldte 23, så det er jo ingen alder! 👵

Lukas var til træning et par timer i går formiddags, og da han kom hjem havde han en smuk blomst med hjem, og jeg fik lov at åbne mine pakker, og det må jeg sgu gi' ham, - han ved bare hvordan han skal ramme plet!

Efter lidt råhygge herhjemme, og en gåtur med Jessie, så kørte vi en tur til Gent, hvor vi skulle spise på en rigtig lækker restaurant der hedder REVUE. (til de interesserede har jeg vedlagt et link til restauranten i bunden) Det er en lille hyggelig restaurant, lidt rustik. Desværre sidder man lidt tæt, men vi havde valgt at spise lidt tidligere, så restauranten var ikke så besøgt på det tidspunkt.

Vi delte noget lækkert carpaccio til forret, og til hovedret fik vi dagens ret, som bestod af en lækker hvid fisk af en art, som lå på en ærte pureret bund, med græskarkerner og asparges. Og som tilbehør, var der en lækker kartoffelmos til. Det var rigtig godt! Normalt er jeg en rigtig "kød-pige", men jeg blev positivt overrasket, og man er jo nødt til at udvide sin horisont lidt engang imellem!

Desserten kunne man jo ikke springe over, nu når jeg havde fødselsdag, så Lukas fik noget lækkert is, og jeg tog en Crème Brûlée, det går man aldrig galt i byen med.

Da vi kom hjem sad vi i nogle timer og kiggede på ferie, men vi kan simpelthen ikke finde ud af hvor rejsen skal gå hen. Lukas og jeg er lidt forskellige på det punkt, fordi jeg elsker varmen og solen, og for Lukas er det ikke nødvendigvis et must! Så det bliver spændende at se hvor vores ferie går hen i år!

Som H.C Andersen så fint sagde: "At rejse er at leve".

Hvor rejser i hen i år?

Endnu engang tak fordi i læser med!

Xx

M

http://www.revue-gent.be/

#Revue #Dinner #LukasLerager #livingaborad #birthdaygirl

266 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN