• Michelle Lerager

Alt er muligt, for den der tror


Tænk over livet, drøm det ej hen. For dagen der gik, kommer aldrig igen

Weekenden stod i kristendommens tegn, min mindste lillebror Sebastian skulle nemlig "bekræfte" sin dåb i går den 13. maj. En dag han havde set frem til længe, og det havde vi andre også. Jeg kan slet ikke forstå hvor hurtig tiden går, den flyver afsted, og jeg husker tydeligt da mine små brødre ikke var særlig gamle og legede rundt. Nu er de begge vokset mig langt over hovedet, og de er blevet to meget fornuftige drenge, med egne meninger, og det er virkelig sjovt at opleve.

I går blev Sebastian så konfirmeret, og det var en virkelig gennemført dag. Oliver (min ældste lillebror) og jeg havde planlagt en tale, og en lille leg gæsterne skulle være en del af. Derudover blev jeg spurgt om jeg ville være toastmaster, - en rolle jeg ikke lige har prøvet før, men det gik heldigvis rigtig fint (hvis jeg selv skal sige det).

Det er altid dejligt at mødes med familie og venner som man ikke har set i lang tid, og der var da også en masse der skulle indhentes.

Temaet på menuen, der blev serveret af de dygtige kokke/tjenere fra Gourmet Catering var "I Sydens Sol", og det var virkelig lækkert. Til forret fik vi tigerrejer vendt i hvidløg/chili på en bund af filodej, og dertil avocadocreme.

Derefter blev der serveret en lækker buffet, hvor vi bl.a. kunne nyde godt af:

Ceviche Citronmarineret Laks med Fennikel/Persille & Avokado

Tun Vitello Rosastegt Kalv med Tuncrème/Kapers frit & syltede Tomater

Serrano Skinke Frisk Mozzarella/grillet Grøntsager & Balsamico/Honning Dressing

Saltimbocca Kalv rullet med Prosciutto & Salvie *

Knuste Kartofler Rosmarin og Parmesanost *

Cannelloni Pasta ruller med Ricotta & Spinat *

Glad Frilandsgris Hvidvin/ Fennikel & Citroner *

Manchego /Prima Donna Pesto & Honningnødder

Dessert:

Tiramisu Luftig Mascarponecrème/ Espresso & Marsalavin

Hvis i er interesserede i at læse mere om Gourmet Catering, så har jeg smidt et hyperlink ind. Firmaet er ejet af Stine Maria Svan. (Stine ejer også Stines Køkken). Gourmet Catering har i en lang årrække leveret mad til både ambassader, og andre større virksomheder i DK. Stines personale er super søde, kompetente og imødekommende, derudover er de meget opmærksomme på gæsternes ve og vel.

Så står du og mangler noget lækkert mad til jeres næste fest, så giv dem et ring!

I morgen går turen atter tilbage til Belgien, hvor hverdagen venter.

Vi får en travl uge, hvor jeg bl.a. skal undervise nogle unge mennesker i begynder-dansk. De studerer logistik på en teknisk skole, og i juni skal de på praktikophold i Danmark. Meget mere om dette i den kommende uge.

Nu varer det heller ikke så længe før Lukas får sommerferie, og sæsonen slutter for denne gang, så efter den 21. vender vi stærkt tilbage til Danmark, og denne gang i lidt længere tid end bare en forlænget weekend. Den 2. juni rejser vi en smuttur til Kos, og det glæder jeg mig rigtig meget til, også meget mere om vores ferie i den kommende tid.

Her er lidt billeder fra dagen i går til de interesserede.

Tak fordi i læser med!

Xx

M

#konfirmand #konfirmation #afys #gourmetcatering #stineskøkken #familie #belgien

466 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN