• Michelle Lerager

Middag i smukke omgivelser


Den sidste uge, inden sæsonafslutning af belgisk fodbold lakker snart mod enden. Det betyder at vi søndag aften sætter os i bilen, indstiller GPS'en og kører mod Danmark.

Det bliver rigtig rart, og jeg tror især, at der er en der glæder sig rigtig meget.

Det har været en lang sæson for Lukas, og han kan godt mærke, at hans stænger har været på en del arbejde i denne sæson, men det er der ikke noget at sige til, når man i snit løber 11-12 km per kamp. Derfor havde vi besluttet at nyde de sidste par dage inden ferien for alvor banker på døren, så onsdag aften stod på middag hos Gasthof Halifax i smukke omgivelser i Deinze, sammen med Camilla og Jakob. (Ankersen) Det er altid rigtig rart at kunne sludre/sparre med nogen som sidder i samme båd. Vi forstår hinanden og kan i den grad relatere til det at være fodboldspiller, partner og flytte udenlands både på godt og ondt.

Vi havde en rigtig hyggelig aften med god mad, men det allerbedste var den fantastiske udsigt. Deinze/Nazareth ligger ikke langt fra Sint-Martens-Latem, som jeg tidligere har beskrevet på bloggen. Og det var også tydeligt, at stedet her også levede op til forestillingen om en gammel Morten Korch film. Vores bord var stort set placeret på en badebro, og på den anden side af den smukke sø, hvor solens stråler spejlede sig i det klare vand, løb et par store heste rundt og legede i det høje græs. Baggrundsmusikken var i form af et par små "blob" når fiskene var oppe for at spise ved vandoverfladen.

Det var det rene idyl, og måske stedet også var lidt bedre, end maden. Men er man til Jomfruhummer, caviar og god champagne, så tror jeg helt klart stedet er et besøg værd. Det var altså ikke de billige biler, der var parkeret ude foran restauranten.

Lukas, Camilla og jeg holdt os dog til det man aldrig går galt i byen med, - nemlig et stykke kød som de smed på grillen. Jakob hoppede på hummeren og så delte vi nogle rigtig lækre tomat bruschettas til forret.

Stedet er helt klart et besøg værd, hvis man er i Belgien og på disse kanter. Udsigten i sig selv trækker restauranten gevaldigt op. Desuden er restauranten nævnt i Michelinguiden 2017.

Derudover hjælper det jo lidt på det, når termometeret måler 28 grader i løbet af dagen! Så er det altså ikke et skidt sted at tage hen, samt sidde med et glas koldt hvidvin (det gjorde undertegnede) og nyde udsigten.

I kan selv bedømme stedet underneden. Til de interesserede har jeg lagt et hyperlink ind på restauranten.

Tak fordi i læser med!

Xx

M

#gasthofhalifax #Dinner #livingaborad #lukaslerager #lerager #ankersen #couples #enjoying #belgien

181 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN