• Michelle Lerager

Ingen ferie til Kos - Lukas trækker i det rød/hvide kluns!


Årets sommerferie er aflyst, og i stedet hopper Lukas i fodboldstøvlerne endnu engang. Denne gang er det dog i de røde/hvide farver.

I sidste uge kom Lukas hjem til mig, og sagde at han havde én god og én dårlig nyhed. Mit hovede begyndte automatisk at køre rundt, og jeg var ikke helt sikker på, om jeg nu ville vide det. Som mange af jer nok ved, så kan der hurtigt blive vendt op og ned på ens hverdag/tilværelse i den her branche. Det var også det, der nu skulle til at ske, fordi Lukas havde efter hans anden sidste kamp fået at vide, at han var en del af en bruttotrup, og at han muligvis var udtaget til A-landsholdssamling i slut maj/start juni. Det sjoveste er, at vi et par dage forinden, efter vi langt om længe havde bestilt vores sommerferie til Kos, joker med, at nu skal det lige passe at man så bliver ringet op, og må aflyse hele baduljen. Men den tanke slog vi hurtigt ud af hovedet fordi på det tidspunkt var det ikke på tale, og i Lukas' verden tager man intet for givet, der knokler man bare r**** ud af bukserne, og bærer det så frugt, så er det jo fantastisk, men man snakker så også først om det når det bliver konkret. Det blev det så pludselig nu, men det må siges at have været en af de bedre "jings" der er blevet lavet hjemme ved os. Det var en lidt ambivalent følelse, fordi vi vidste ikke så meget, andet end at han kun var en del af en bruttotrup, men hvorvidt han skulle med til træninger og venskabskampen mod Tyskland, samt kvalifikationskampen mod Kasakhstan i begyndelsen af juni, det fik vi først at vide i går. Derfor skyndte vi os at ringe til Apollo, i sidste uge, som heldigvis kunne hjælpe os med at veksle vores ellers nyindkøbte rejse, til et gavekort. Det lettede lidt af trykket fra skuldrene, da det jo også er ærgerlige penge at smide ud af vinduet. Når alt dette så er sagt, - HVOR ER JEG DOG MEGA, MEGA STOLT!!!!! Jeg har nok verdens sejeste kæreste. Det er SÅ fortjent, og jeg kunne ikke være gladere for at have en kæreste, som bare tager tingene som de kommer. En kæreste der holder begge ben solidt plantet på jorden, og som altid har knoklet fuldt ud, for at nå til tops. Jeg er så lykkelig over, at jeg valgte at hive teltpælene op og flytte med til Belgien, fordi det må siges at have været et kæmpe eventyr indtil videre, og den helt rigtige beslutning. At vi har måtte aflyse rejsen, er too bad, men en del af gamet, og det at komme på landsholdet er nok den ultimative drøm for alle fodboldspillere. Ferie må blive en anden gang - måske når vi bliver gamle! ;o) Lukas må "nøjes" med en bilferie til/fra Brøndby. For os gælder det bare om, at nyde de få dage vi har sammen inden Lukas møder ind til samling. Og så krydser vi alt hvad vi har for, at alle lemmerne holder på trods af en lang sæson. Det er vildt at tænke på, at en ellers så fredelig og tiltrængt sommerferie, med planlagt rejse pludselig er blevet vendt totalt op og ned, men det er heldigvis for et godt formål.

Nu glæder jeg mig til at se, hvad fremtiden ellers måtte bringe.

Tak fordi i læser med!! Xx

M

#DBU #landshold #Danmark #LukasLerager #DanishDynamit #livingaborad #Kos #Summervacay

534 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN