• Michelle Lerager

Hello & goodbye weekend!


Man må udnytte tiden imens man har den, og det skal jeg da lige love for at vi har gjort i denne weekend.

I torsdags fejrede vi min fødselsdag og både Lukas' og min familie var samlet i det gode vejr til kaffe og kage hjemme ved min familie i Solrød. Det var super hyggeligt, og et rigtig dejligt gensyn med alle! Så kan man jo ikke bede om mere vel?

Hele fredagen var Lukas på vennebesøg i sit gamle "hood", og jeg havde en hyggelig far/datter tur til Køge. Hele lørdagen (igår) gik med konfirmation - kirke og middag om aftenen, hvor min fætter bekræftede sin dåb, ligesom min mindste bror gjorde for et par uger siden.

I dag kørte Lukas, Oliver (min ældste lillebror) og jeg i Karlstrup Kalkgrav, det var et glædeligt gensyn og bragte en masse minder frem fra mine yngre dage, hvor skolernes sommerferie blev nydt i fulde drag, i Kalkgraven med grill og god musik. Solen besluttede sig for at gemme sig bag et par skyer, da vi ankom, men drengene var friske, og sprang i det krystalklare turkise vand.

På vej hjem fra Kalkgraven slog vi et smut forbi Solrød by, som i dén grad også bragte en masse gode minder frem, fra dengang jeg gik på Køge Bugt Privatskole.

Efter en lille sightseeing i byen stoppede vi ved kirkegården hvor min farfar ligger begravet. Han døde den 22. maj 2003 efter at have kæmpet en brav, men ulig kamp mod kræften. Det er altid helt specielt at komme på kirkegården. Vi stod tavs et kort øjeblik og sendte en masse tanker hans vej.

Døden er begyndelsen på udødeligheden, og jeg er helt sikker på, at hvor end min farfar befinder sig, så passer han på os, og holder hånden over os. Husk på, - at på et splitsekund kan alting forandres - derfor skal man tilgive ofte og elske af hele sit hjerte.

Resten af søndag eftermiddag har stået på en dejlig strandtur med hundene og årets første dukkert fra mit vedkommende. Det var meget, meget koldt! Og som min far så fint siger, så går han først i vandet når rejerne ligger i vandkanten med bugen opad, og sådan har jeg det normalt også!

- Men det var nu meget dejligt, og man skal også huske at nyde det danske sommervejr, så længe det varer!

I morgen møder Lukas ind til hans første A-landsholds træning i Brøndby, og det bliver så spændende. Til de interesserede, skulle deres træninger i den kommende uge gerne være åbne, og de træner fra kl. 11 på Brøndbys baner.

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig søndag aften!

Tak for jer.

Xx

M

#Danmark #konfirmand #solrødstrand #karlstrupkalkgrav #afys #solrød #livingaborad #LukasLerager

473 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN