• Michelle Lerager

Fodboldfeber...


Photo by: Ulrik Lassen

Nogle mener, at fodbold er et spørgsmål om liv og død, men som bedre halvdel til en fodboldspiller, kan jeg forsikre jer om, at det er meget vigtigere end det...

Nu kan vi så også tilføje én mere til flokken af prof. fodboldspillere. Min ældste lillebror Oliver (19) er nemlig også for alvor trådt ind på den professionelle fodbold scene. Han har for nylig underskrevet sin første kontrakt, og det er mega sejt gået! Og det fik mig til at tænke over, at alle starter et sted, og kæmper man hårdt nok, så er jeg sikker på man nok skal nå langt. Rom blev ikke bygget på en dag.

Men hvis man knokler, og har den rigtige indstilling til tingene, så tror jeg man kan komme langt.

For nylig blev jeg spurgt om jeg ikke snart er træt af alt det fodbold, og snak om selvsamme emne... Og mit svar var nej... Jeg har selvfølgelig altid været lidt af en sportsnørd, og jeg må jeg indrømme, at jeg er utrolig fascineret af denne verden. Bevares den kan til tider være kold og kynisk, og jeg vender mig nok aldrig helt til at skulle tage én dag ad gangen, men det hjælper da på det, jo mere "garvet" man bliver. Når transfervinduet åbner op, giver det da også et sug i maven... Men egentlig, er det ikke vigtigt for mig, hvor vi havner henne i verden, bare at man tager det rigtige step videre i sin karriere, og at mavefornemmelsen, men også hjertet er med hele vejen. Og det må siges at have været det helt rette valg for Lukas (og os) i sin tid, at tage springet videre til Belgien fra Viborg. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser.

Det er en verden hvor tingene går både op og ned, og man skal huske at nyde øjeblikket, og stoppe op og knibe sig selv i armen engang imellem. Det er en verden hvor massere af jalousi og intriger til tider præger dagsordenen, men så længe man er sig selv hele vejen igennem, så kan man klare hvad som helst, og så skal man nok få nogle hår på brystet. Det er en verden hvor man engang imellem får sig nogle gevaldige rutchebaneture, men er man spændt godt fast, og tager det hele som en oplevelse, så skal man nok klare selv det største frie fald.

Det er nok svært for andre at forstå hvordan det egentlig er at være en del af sådan en verden, hvor man til tider bliver rystet rundt, og hvor ens planlagte ferie, eller lign. bliver aflyst. Det er helt klart en gave at kunne leve af sin hobby, men det er samtidig også utrolig hårdt, det har jeg virkelig fundet ud af. Du bliver målt og vejet ud fra dine resultater. Det er en verden hvor man er så afhængig af at kroppen holder, og hvor hver eneste kampdag er en eksamen/prøvelse du skal igennem. Du lever på din adrenalin, og performer du ikke, så sidder du på bænken. Det er en utrolig høj stressfaktor at leve med, og jeg har den dybeste respekt for alle fodboldspillere/sportsfolk i det hele taget. Det kræver en mentalitet som en okse og man kan ikke købe sig til vilje. Vilje er den drivende kraft, til success.

Så for at komme tilbage til spørgsmålet om jeg ikke snart var træt af at høre om al det fodbold, så nej - fodbold er en ligeså stor del af mit liv nu. Fodbold er en livsstil, og også til tider en hård en af slagsen, en livsstil hvor man er nødt til at sætte sit eget liv lidt på standby, men jeg er nu helt sikker på at man ikke går glip af noget - tværtimod. Tiden lige nu, er godt givet ud, og jeg har valgt at være tilstede i nuet, drømme som skulle jeg leve evigt, og leve som skulle jeg dø i dag, og så kan det ikke gå helt galt tænker jeg. I sidste ende, vil vi kun fortryde de chancer vi ikke tog.

Så sidder du og overvejer at springe ud i noget helt nyt, prøve dig selv af på nye områder - starte på en frisk, eller bare har brug for et break, så se dig ikke tilbage, tag nogle chancer og lev dit liv fuldt ud, det vil du ikke fortryde!

Og hvad venter vi egentlig på? - Stop med at vente og start med at leve!

Hav en fantastisk weekend!

Xx

M

#Fodbold #lukaslerager #essevee #football #DBU #landsholdet #Danmark #livin #quotes #levinuet

314 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN