• Michelle Lerager

SÅ ER DET OFFICIELT!!


Kære læsere...

Jeg har været stille et stykke tid, men nu kan jeg endelig offentligøre hvad de danske medier i et stykke tid har pippet om.

Nu er vores fremtid nemlig endelig på plads. Et år blev det til i belgiernes land, og nu er vindistriktet i det Sydvestlige Frankrig "Bordeaux" tastet ind på vores eventyrs' GPS!! Og jeg glæder mig helt vildt!

Det er helt vildt hvad der er sket de sidste par uger, at gå fra at skulle på sommerferie og koble hovederne af, til en landsholdsdebut, tur til Kasakhstan, og lige nu sidder vi på et hotelværelse i Bordeaux, (Hôtel De Sèze).

Tidligere i dag gennemgik Lukas diverse lægetjek, fysiske tests og pressemøde hvor de store franske mediehuse var repræsenteret. Nu har han så sat sin underskrift på de næste 4 år af vores liv. Og det betyder at vi fra 30. juni, ikke er bosat i lille Deerlijk mere!

Det hele har været lidt hektisk, men jeg glæder mig til at se hvad fremtiden byder på - nok en masse rødvin, i hvert fald fra mit vedkommende af! :O)

Nu står den på intensiv boligjagt, da vi meget gerne skulle finde et hus at flytte vores ting ned i slut juni. Jeg håber det går gnidningsfrit, og at vi kan finde en dejlig base, med massere af plads til familie/vennebesøg.

Det betyder også, at vores franske gloser nu skal finpudses for alvor. Heldigvis har vi fået tilbudt en hjemmeunderviser, så hvem ved, måske snakker vi begge to flydende 'français' om kort tid. Det er i hvertfald et must når man er bosat på disse kanter, og det mærkede vi for alvor da vi blev taget imod i lufthavnen igår, da vores chauffør kun snakkede fransk. Så det blev kun til "chaud" og "à demain", men det tog vi med som en oplevelse! Til gengæld skal vi nu til at bo et sted hvor der normalt ikke er mindre end 8-10 grader om vinteren, og hvor termometret måler +30 grader disse dage, og det næste lange stykke tid! Det er helt surrealistisk! Måske man nu har mulighed for at rende rundt og være lidt lækkerbrun hele året rundt - og det kan man jo heller ikke klage over! :O) (så er man i hvertfald et skarn).

Området hernede er fantastisk smukt, og det siger alt, når et ægte fransk "Château" huser træningsfaciliterne. Til de interesserede kan i se mere her!

Før hele cirkusset ruller, har Lukas og jeg 2 dage mere i Bordeaux nu her, hvor vi har tid til at udforske vores nye bopæl, området og kulturen. Heldigvis tror jeg, at vi er blevet "hærdet lidt" fra vores tid i Belgien, så jeg føler ikke umiddelbart at skridtet bliver kæmpe stort. Det må tiden dog vise.

Det hele er vidst ikke rigtig gået op for os endnu, men det skal nok komme når alle de praktiske ting banker på døren. Nu har vi et hus der skal afvikles i Belgien, men før vi skal tænke på det, har vi besluttet at fejre det med 5 dage til Mallorca, så i overmorgen flyver vi videre fra Bordeaux til Mallorca, og så hiver vi stikket helt ud, genoplader alle batterier (nok mest Lukas') og skåler. Det bliver SÅ dejligt! Så på trods af en presset sommerferie, så når vi heldigvis lige at slappe lidt af. Det kender jeg en, som er rigtig glad for!

Stay tuned på bloggen, - der kommer snart en masse nyt igen!

Og så håber jeg, at i vil følge med mig/os på vores nye eventyr i Bordeaux!

Jeg kan kun sige endnu engang, at jeg ikke ville bytte de her oplevelser ud med noget andet. Og Jeg gentager lige mig selv igen, igen, igen. At rejse er at leve, og nyd det mens du/i kan!

Eventyret venter den der forstår at gribe det...

Her er lidt billeder fra vores oplevelser i Bordeaux indtil nu!

Xx

M

#Girondins #Bordeaux #travelblogger #livingabroad #France #Frenchman #Soccer #LukasLerager #lerager12

1,611 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN