• Michelle Lerager

Bordeaux, I will see you VERY soon


Så kom dagen, hvor Lukas skulle i lufthavnen. Nu starter hans hverdag i Bordeaux, og allerede i morgen tager han afsted på træningslejr med sit nye hold. Det var en lidt mærkelig følelse der ramte mig i dag, da jeg skulle sige farvel. Udover at jeg selvfølgelig hader at skulle sige farvel, så slog det mig, at for præcis et år siden, stod jeg i samme situation, men der manglede jeg at gøre min uddannelse færdig, og udsigterne til at skulle se Lukas var minimum 1 måned, hvilket føltes som år! Det længste vi på det tidspunkt havde været fra hinanden var måske 10 dage, så det var noget af en omvæltning. Heldigvis er det ikke sådan denne gang. Vi ses nemlig allerede i den kommende weekend igen, hvor jeg skal over og fejre hans fødselsdag et par dage. Ydermere kører jeg allerede til Belgien den 13. juli, hvor jeg endnu engang skal koordinere en flytning. Det bliver rigtig rart at få overstået nu...

Selvom tingene til tider går ALT for stærkt i denne verden, så tilpasser man sig hurtigt denne usikre livsstil, og man indordner sig efter de korte tidsfrister og forhold der nu engang måtte komme. Vi har heldigvis været rigtig heldige med at finde et dejligt hus, hvor vi allerede kan rykke ind den 15. juli. Vores nye hus, ligger i en lille forstad til Bordeaux. 'Le Bouscat' hedder byen og der er ca. 25.000 indbyggere. Beliggenheden er perfekt! Vi har kun 3,5 km til midt centrum af Bordeaux. Ydermere har Lukas 15 min. til hans træningsanlæg, - det samme til stadionet og lufthavnen, så vi klager absolut ikke! Det bedste af det hele er, at vi kommer til at have massere af plads, så vores familier uden problemer kan besøge os. Så det glæder jeg mig rigtig meget til. Nu skal de forskellige praktiske ting bare overstås, så jeg kan komme ned og hygge mig med indretning og falde til i vores nye livsstil i Frankrig.

Jeg glæder mig til at fortælle jer endnu mere i den kommende fremtid, jeg lover det bliver meget oftere end det har været på det sidste!

Hav en skøn sommer, hvad enten den skal tilbringes i sommerhuset, udenlands, hjemme eller noget helt andet!

Xx M

ENGLISH VERSION 🇬🇧 Today was the day Lukas was heading towards the airport, looking forward to his new beginning in Bordeaux. He will already be participating in a training camp from tomorrow, with his new teammates. It was a bit of a strange feeling hitting me earlier today, when saying goodbye to him... Besides that I hate to say goodbye, it hitted me, that for a year ago, I did the exact same thing, - I said goodbye to Lukas, while knowing I had to finish my education before I could move to Belgium permanently. At that time I wouldn't see Lukas before after a month at least. Luckily it's not like that this time, since we will be seeing each other the upcoming weekend, when Lukas turns 24. The 13th of July, I will be heading towards Belgium with Jessie, where we have to coordinate the moving. I look very much forward to getting things done, and to get everything in place. Even though things goes so fast in this lifestyle, you quickly get use to the insecure things which may meet us on our road. We have become much better adapting ourselves into this life. You just learn to accept the short notices, and conditions which can appear. Luckily we have found a home, where we can move in from the 15th of July. Our new house is placed in a little suburb to Bordeaux - 'Le Bouscat' is the city called, and the city has a population of around 25.000 citizens. The location is perfect, with only 3,5 km to the city centre, as well as 15 minutes to the training facilities, the stadium and the airport, so we don't complain! The best of all is though, that we will get a lot of space, which means our families can visit us, and stay without any problems at all. Now I just have to fix the last practical things, and then I can look forward to enjoying myself with the interior, as well as getting use to our new lifestyle in France! I promise I will post a lot more in the up coming future! I wish you all a lovely summer, whatever its spend in the cottage, abroad, at home or another place! Xx M

#fcgirondinsbordeaux #Bordeaux #lebouscat #lukaslerager #lerager12 #livingabroad #France #danskereifrankrig #football #Soccer

147 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN