• Michelle Lerager

I 💟 ME TIME - forkælelse hos Vogue Hair, Køge


Formiddagen i dag har stået i forkælelsens tegn hos Vogue Hair i Køge.

Det var faktisk et rent tilfælde, at jeg stødte på salonens Facebookside, da jeg forleden scrollede igennem mit newsfeed. Jeg er meget forfængelig med mit hår, og alt den flytten rundt omkring, er altså ikke særlig praktisk, i forhold til det. Hver gang, man finder en frisør som forstår en, og som man bliver glad for, så flytter vi, og så skal jeg ud og lede efter en ny! Derfor besluttede jeg mig for at se, om jeg kunne finde frem til en salon tæt på mine forældre i Solrød, som jeg kan komme hjem til, når jeg alligevel er hjemme på visit i Danmark engang imellem. Jeg bestilte en tid hos Vogue Hair, da jeg rigtig godt kan lide at finde frem til de saloner, som er små og hyggelige, og hvor velvære, god service og fokus på kunden, er i højsæde. Og det må siges at være tilfældet hos Vogue Hair i Køge. Vogue Hair er en forholdsvis ny salon der startede op i januar. Den daværende "Banegårdssalon" er blevet gennemrenoveret og har skiftet ejer/navn. Salonen er blevet virkelig hyggelig og moderne. Desværre, gemmer den sig lidt bag, de tårnhøje barakker der lige nu pryder Køges gader pga. nybyggeriet ved stationen/havnen. Men fortvivl ej, - hvis man som jeg, er en smule kendt i Køge-omegn, så er det nemt at huske hvis man bare går mod Xpress Kebab, stedet hvor jeg personligt, har fået spist et par durum eller 3 igennem tiden, når man er på vej hjem fra byen! ;-)

Til dem, hvor der ikke lige ringer en klokke, har jeg vedlagt et link til deres hjemmeside, hvor i også kan læse mere om salonens behandlinger. http://www.vogue-hair.dk/ .

Salonen ligger på Stationspladsen 5 i Køge.

Jeg fik ordnet hår af Pia Eegholm, Og Pia er sindsyg dygtig og kompetent. Ydermere er Pia både uddannet kosmetolog, makeupartist, (hvor hun bl.a. har arbejdet med film/tv), og lash (extension) teknikker. Derudover har Pia også forstand på hair extensions,- så hun ved virkelig hvad hun snakker om! Jeg havde tidligere fået lavet Balayage hos en frisør i Belgien, men desværre har mit hår et par gange været en smule plettet i striberne, så det skulle jeg have rettet op på.

Jeg snakkede med Pia og indehaver Betina Clausen (som i øvrigt også er mega sød og imødekommende) dagen før, og vi blev enige om, at mit hår skulle være lidt mere lyst i farven, samt at der skulle fortsættes med at lave Balayage, for så vidt muligt at bibeholde det naturlige. Til jer der ikke ved hvad 'Balayage' betyder, så er det fransk og er betegnelsen for at man 'maler' eller 'tegner'. På samme måde farver man altså håret i fri hånd uden brug af staniol/hætte eller lign. Grunden til man gør dette, er for at bibeholde det naturlige og tilfældige spil i håret, næsten ligesom, hvis solen skulle have bleget det. Det kan faktisk minde lidt om det hår, som mange piger kan huske fra de var små. Her var bunden oftest lidt mørkere end spidserne, da solen gennem tiden havde lysnet det lange hår og givet et naturligt spil. Balayage findes i mange former, nogle får lavet mørkere bund, lysere spidser, eller også lader andre deres egen hårfarve gro ud i takt med de får lavet lyse spidser i længderne. Kendetegnet ved denne teknik er, at du ikke behøver besøge din frisør lige så ofte, da udgroningen aldrig vil blive ligeså lige og kantet, som hvis du fik lavet reflekser. Grunden til det er, at Balayage reflekserne nemlig ikke ligger på linje, men mere forskudt og tilfældigt.

Pia skræddersyede et look der passede til mit hår, og jeg er bare super tilfreds med resultatet.

Jeg havde fra tidligere en lidt mørkere farve i bunden, men jeg var lidt træt af, at man allerede efter 14 dage kunne se min egen hårfarve titte ud, som var et par toner lysere end den farve jeg fik lagt i min bund. Derfor valgte vi i dag at lave en masse lyse nuancer i håret, og til sidst fik jeg en glossing, som gav lidt ekstra shine, klarhed og et mere ice-blonde look ud i spidserne.

Pia brugte L'Oreal's 'Smartbond' kur, som er en rensende, plejende kur man kan putte i farven, præcis som Olaplex hvis nogen af jer har hørt om det. 'Smartbond' sørger for at håret ikke tager lige så meget skade af afblegningen, og så kan du købe kur nr. 3 med hjem (frisøren bruger 1+2 i salonen), og fortsætte plejningen af dine ny-farvede lokker hjemmefra. Hvis i er interesserede i at høre de mere tekniske specifikationer for netop dette produkt, kan Pia også svare på alle de spørgsmål i måtte have! Jeg blev forkælet fra top til tå, og der hersker sådan en rolig atmosfære i salonen på Stationspladsen 5.

Pia er vildt kreativ, og efter at have snakket med hende uafbrudt i flere timer, gik jeg ud af salonen med følelsen af, at jeg faktisk havde kendt hende i flere år. Pia formår at sætte sig i kundens sted, rådgive uden at tænke på pengepungen, og så er hun super smilende og hendes humør smitter i dén grad af!

Derfor kan jeg kun anbefale jer at hive nogle timer ud af kalenderen, og forkæle jer selv hos Vogue Hair, det vil i helt klart ikke fortryde! Netop det at have følelsen af, at der er tid til hyggesnak, lidt hovedbundsmassage, god service, og det at frisøren har tid til at tjekke til farven mv., er helt klart noget jeg vægter højt. Der er nemlig ikke noget værre end at sidde i en stresset salon, hvor man næsten føler, at der bliver ordnet hår på samlebånd. Når man investerer mange penge i sit hår, skal man også gå ud af døren med følelsen af, at her har man lyst til at komme igen, og det har jeg helt klart hos Vogue Hair!

TIP til alle, der er lidt forfængelige med deres hår, ligesom jeg, så har jeg endelig fundet en salon der lytter, rådgiver og er mega dygtige. Derfor kun varme anbefalinger herfra!

Jeg har vedlagt lidt billeder fra min hyggelige dag i salonen.

Tak fordi i læser med!

Xx

M

#voguehair #køge #voguehair #balayage #forkælelse #wellness

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN