• Michelle Lerager

I ūüíü ME TIME - fork√¶lelse hos Vogue Hair, K√łge


Formiddagen i dag har st√•et i fork√¶lelsens tegn hos Vogue Hair i K√łge.

Det var faktisk et rent tilf√¶lde, at jeg st√łdte p√• salonens Facebookside, da jeg forleden scrollede igennem mit newsfeed. Jeg er meget forf√¶ngelig med mit h√•r, og alt den flytten rundt omkring, er alts√• ikke s√¶rlig praktisk, i forhold til det. Hver gang, man finder en fris√łr som forst√•r en, og som man bliver glad for, s√• flytter vi, og s√• skal jeg ud og lede efter en ny! Derfor besluttede jeg mig for at se, om jeg kunne finde frem til en salon t√¶t p√• mine for√¶ldre i Solr√łd, som jeg kan komme hjem til, n√•r jeg alligevel er hjemme p√• visit i Danmark engang imellem. Jeg bestilte en tid hos Vogue Hair, da jeg rigtig godt kan lide at finde frem til de saloner, som er sm√• og hyggelige, og hvor velv√¶re, god service og fokus p√• kunden, er i h√łjs√¶de. Og det m√• siges at v√¶re tilf√¶ldet hos Vogue Hair i K√łge. Vogue Hair er en forholdsvis ny salon der startede op i januar. Den dav√¶rende "Baneg√•rdssalon" er blevet gennemrenoveret og har skiftet ejer/navn. Salonen er blevet virkelig hyggelig og moderne. Desv√¶rre, gemmer den sig lidt bag, de t√•rnh√łje barakker der lige nu pryder K√łges gader pga. nybyggeriet ved stationen/havnen. Men fortvivl ej, - hvis man som jeg, er en smule kendt i K√łge-omegn, s√• er det nemt at huske hvis man bare g√•r mod Xpress Kebab, stedet hvor jeg personligt, har f√•et spist et par durum eller 3 igennem tiden, n√•r man er p√• vej hjem fra byen! ;-)

Til dem, hvor der ikke lige ringer en klokke, har jeg vedlagt et link til deres hjemmeside, hvor i også kan læse mere om salonens behandlinger. http://www.vogue-hair.dk/ .

Salonen ligger p√• Stationspladsen 5 i K√łge.

Jeg fik ordnet h√•r af Pia Eegholm, Og Pia er sindsyg dygtig og kompetent. Ydermere er Pia b√•de uddannet kosmetolog, makeupartist, (hvor hun bl.a. har arbejdet med film/tv), og lash (extension) teknikker. Derudover har Pia ogs√• forstand p√• hair extensions,- s√• hun ved virkelig hvad hun snakker om! Jeg havde tidligere f√•et lavet Balayage hos en fris√łr i Belgien, men desv√¶rre har mit h√•r et par gange v√¶ret en smule plettet i striberne, s√• det skulle jeg have rettet op p√•.

Jeg snakkede med Pia og indehaver Betina Clausen (som i √łvrigt ogs√• er mega s√łd og im√łdekommende) dagen f√łr, og vi blev enige om, at mit h√•r skulle v√¶re lidt mere lyst i farven, samt at der skulle forts√¶ttes med at lave Balayage, for s√• vidt muligt at bibeholde det naturlige. Til jer der ikke ved hvad 'Balayage' betyder, s√• er det fransk og er betegnelsen for at man 'maler' eller 'tegner'. P√• samme m√•de farver man alts√• h√•ret i fri h√•nd uden brug af staniol/h√¶tte eller lign. Grunden til man g√łr dette, er for at bibeholde det naturlige og tilf√¶ldige spil i h√•ret, n√¶sten ligesom, hvis solen skulle have bleget det. Det kan faktisk minde lidt om det h√•r, som mange piger kan huske fra de var sm√•. Her var bunden oftest lidt m√łrkere end spidserne, da solen gennem tiden havde lysnet det lange h√•r og givet et naturligt spil. Balayage findes i mange former, nogle f√•r lavet m√łrkere bund, lysere spidser, eller ogs√• lader andre deres egen h√•rfarve gro ud i takt med de f√•r lavet lyse spidser i l√¶ngderne. Kendetegnet ved denne teknik er, at du ikke beh√łver bes√łge din fris√łr lige s√• ofte, da udgroningen aldrig vil blive liges√• lige og kantet, som hvis du fik lavet reflekser. Grunden til det er, at Balayage reflekserne nemlig ikke ligger p√• linje, men mere forskudt og tilf√¶ldigt.

Pia skræddersyede et look der passede til mit hår, og jeg er bare super tilfreds med resultatet.

Jeg havde fra tidligere en lidt m√łrkere farve i bunden, men jeg var lidt tr√¶t af, at man allerede efter 14 dage kunne se min egen h√•rfarve titte ud, som var et par toner lysere end den farve jeg fik lagt i min bund. Derfor valgte vi i dag at lave en masse lyse nuancer i h√•ret, og til sidst fik jeg en glossing, som gav lidt ekstra shine, klarhed og et mere ice-blonde look ud i spidserne.

Pia brugte L'Oreal's 'Smartbond' kur, som er en rensende, plejende kur man kan putte i farven, pr√¶cis som Olaplex hvis nogen af jer har h√łrt om det. 'Smartbond' s√łrger for at h√•ret ikke tager lige s√• meget skade af afblegningen, og s√• kan du k√łbe kur nr. 3 med hjem (fris√łren bruger 1+2 i salonen), og forts√¶tte plejningen af dine ny-farvede lokker hjemmefra. Hvis i er interesserede i at h√łre de mere tekniske specifikationer for netop dette produkt, kan Pia ogs√• svare p√• alle de sp√łrgsm√•l i m√•tte have! Jeg blev fork√¶let fra top til t√•, og der hersker s√•dan en rolig atmosf√¶re i salonen p√• Stationspladsen 5.

Pia er vildt kreativ, og efter at have snakket med hende uafbrudt i flere timer, gik jeg ud af salonen med f√łlelsen af, at jeg faktisk havde kendt hende i flere √•r. Pia form√•r at s√¶tte sig i kundens sted, r√•dgive uden at t√¶nke p√• pengepungen, og s√• er hun super smilende og hendes hum√łr smitter i d√©n grad af!

Derfor kan jeg kun anbefale jer at hive nogle timer ud af kalenderen, og fork√¶le jer selv hos Vogue Hair, det vil i helt klart ikke fortryde! Netop det at have f√łlelsen af, at der er tid til hyggesnak, lidt hovedbundsmassage, god service, og det at fris√łren har tid til at tjekke til farven mv., er helt klart noget jeg v√¶gter h√łjt. Der er nemlig ikke noget v√¶rre end at sidde i en stresset salon, hvor man n√¶sten f√łler, at der bliver ordnet h√•r p√• samleb√•nd. N√•r man investerer mange penge i sit h√•r, skal man ogs√• g√• ud af d√łren med f√łlelsen af, at her har man lyst til at komme igen, og det har jeg helt klart hos Vogue Hair!

TIP til alle, der er lidt forfængelige med deres hår, ligesom jeg, så har jeg endelig fundet en salon der lytter, rådgiver og er mega dygtige. Derfor kun varme anbefalinger herfra!

Jeg har vedlagt lidt billeder fra min hyggelige dag i salonen.

Tak fordi i læser med!

Xx

M

#voguehair #k√łge #voguehair #balayage #fork√¶lelse #wellness

395 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN