• Michelle Lerager

Time flies, den første tid, oplevelser og tanker...


Som tiden dog flyver afsted!

Jeg kan næsten ikke følge med...

Vi har snart boet i huset i 3 ugers tid, og jeg kan slet ikke forstå hvor den tid er blevet af.

Jeg startede ud med at have nogle lidt lange dage, da Lukas i slutningen af juli var 4 dage afsted på træningslejr. Der kunne jeg godt mærke, at jeg blev lidt udfordret, fordi pludselig blev der tomt i det store hus og MEGET stille, og vi er også en smuuuule længere væk fra vores familier hernede på sydvestkysten. Heldigvis har jeg Jessie!

Det hele gik fint, og Lukas nåede lige hjem igen et par dage, men tog så afsted igen for at overnatte dagen inden hans første Europa League kval kamp den 27. juli.

Vi er uden tvivl vandret et par skridt op af den professionelle trappe. Her bliver intet overladt til tilfældighederne, og dét at lade op til kamp, bliver taget meget seriøst, hvilket jeg synes er super fedt!

Mindre fedt er det, at man ikke lige har nogen omkring sig man kender og kan ses med, eller at man endnu ikke snakker sproget. Man kan godt mærke, at franskmændene helst ikke vil/kan snakke engelsk, og det er lidt af en udfordring! Heldigvis får vi snart en privat underviser, der skal komme et par gange om ugen og lære os sproget.

Inden vi flyttede herned, vidste jeg ikke rigtig, hvad der ventede os. På en måde følte vi os sindsygt rustede til det næste skridt, men jeg kan godt mærke, at det alligevel er lidt hårdere end jeg måske forestillede mig, bl.a. fordi jeg kommer til at være langt mere alene...

Jeg er heldigvis rigtig god til at beskæftige mig selv, og jeg går lidt og spekulerer over, om jeg skulle læse videre på fjernstudie, for at bygge videre på min uddannelse. Som tiden er lige nu, ville det være genialt, - men jeg har ikke helt besluttet mig endnu. Min højeste prioritering er i hvert fald at lære sproget til at starte med, og så må vi se hvad der så skal ske.

Det vigtigste er dog vi har hinanden, og at vi er gode til at støtte hinanden også, når her måske bliver lidt ensomt!

Apropos det med at være langt væk fra ens familie, så har vi lige haft besøg af mine forældre og Sebastian (min yngste bror). Den uge fløj også afsted desværre, men det var rigtig rart at se dem igen, og vi nåede da også en del, men de måtte nu gerne have blevet her lidt længere alligevel!

Til dem der har interesse i vin, så kan jeg klart anbefale at køre ud og opleve Saint Emilion, hvor vinstokke og gamle mure pryder landskabet, der kan dateres helt tilbage til 747 tallet. Både vindistriktet og landskaberne omkring Saint-Emilion er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Til de interesserede kan i læse mere om byen her: http://www.saint-emilion-tourisme.com/uk/

Bordeaux er faktisk lidt af en "glemt perle", der har lidt af hvert - bla.; - storby/shopping, kyststrækning, med brede fine sandstrande, for ikke at forglemme de lækre vine!

Alt i alt, er Bordeaux en by/område, der gemmer på spændende kultur og massere af oplevelser. Jeg glæder mig til at udforske vores nye hjem endnu mere!

Tak fordi i læser med!

Xx

M

#bordeaux #saintemilion #winelover #visitbordeaux #soccer #lifestyleblogger #danskereifrankrig

233 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN