• Michelle Lerager

Lidt af Danmark i midten af Bordeaux...


Der er et yndigt land... Og det kan man til tider godt savne, - altså Danmark, hvis nogen skulle være i tvivl.

Derfor var det også med et smil på læben, da vi ved et tilfælde i starten af ugen fandt frem til den lille dansk/skandinaviske tesalon/café/interiørbutik "Koeben". Som ligger i centrum af Bordeaux. Butikken er ejet af danskeren Peter Johansen, som laver de lækreste små dansk/skandinaviske retter som vi alle sammen kender dem, dog med et lidt mere moderne twist. Udover at kunne smage lidt af Danmark, kan du også købe dansk design eller drikke en kop te fra A.C. Perch's , som jo også er Kongelig Hofleverandør. Om søndagen serverer 'Koeben' brunch, så det har vi til gode at prøve!

Det var helt rart at snakke lidt med en dansker, der har boet i Frankrig nogle år, og når vi til tider savner Danmark, og længes efter lidt leverpostej, kanelsnegle eller noget smørrebrød så ved vi hvor vi skal gå hen.

Ellers går dagene hurtigt hernede i varmen, og vi er heldigvis begyndt at føle os mere og mere hjemme, så det er dejligt!

Jessie og jeg havde en lidt dårlig oplevelse i en af de offentlige parker hernede for en uges tid siden, hvor hun blev bidt af en anden hund... Det krævede en klips, og en antibiotika kur, og efter det dybe sår stadig ikke havde lukket sig efter en lille uge, kørte vi forbi dyrlægen igen igår, og han måtte lige sætte et par klips mere. Som folk nok også har kunne læse på Facebook, så er dyrlægerne ikke ligesom man kender dem hjemme i Danmark, og det ærgrer mig virkelig meget, at man ikke har det samme syn på dyr her sydpå, når man ellers er sådan et veletableret land... Jeg tror i hvert fald ikke vi sætter vores ben hos den dyrlæge igen, da Jessie slet ikke ville med ind i går. Normalt har vi ALDRIG haft nogle problemer med dyrlægebesøg, så det gider vi ikke til at skulle have nu! Vi krydser fingre for vi kan finde en lidt mere sympatisk dyrlæge næste gang. Og indtil da, skal vi tydeligvis passe på de franske hunde hernede! Hvad står jeres weekend på?

Lukas skal møde ind i dag og overnatte på hotel, samt forberede sig til kamp, så herhjemme er det bare Jessie og jeg der skal have fredagshygge, og så håber vi på en sejr i morgen :-)

God weekend!

Og tak fordi i følger med.

Xx

M

#koeben #visitbordeaux #scandinavian #danishdesign #acperchs #winelover

268 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN