• Michelle Lerager

Når man ønsker noget, må man handle


Som mange af jer nok ved, så blev Lukas udtaget til landsholdssamling igen, og jeg er så stolt af ham!

Han er lige nu i Helsingør med landsholdet for at forberede sig til deres landskampe mod Polen og Armenien.

Meningen var jeg skulle være hjemme i Bordeaux, fordi det jo ikke bare er sådan lige at efterlade Jessie. Jeg havde dog undersøgt de forskellige muligheder, men jeg må indrømme at jeg ikke har det særlig godt med at efterlade hende på et fransk pensionat, ikke efter den oplevelse jeg havde i dyrehandleren, hvor jeg så de små hundehvalpe sidde og vente på at blive købt. Dette er noget jeg skal have undersøgt nærmere, hvor jeg gerne vil besøge stedet inden. Jessie skal være et sted hvor hun kan løbe rundt frit, og ikke sidde indenfor i en hesteboks. Da ovenstående var udelukket, undersøgte jeg muligheden for at tage hende med på flyet, men må indrømme at når man bliver opfordret til at huske at skrive hvad der er "op og ned", på kassen de rejser i, samt at putte spåner i bunden af kassen, fordi de højst sandsynligt vil tisse af skræk, så står jeg af. Vi ved også også, hvordan lufthavnspersonalet kaster rundt med vores bagage når vi er ude og rejse. Jeg tror Jessie ville være rædselsslagen efter sådan en tur, så det var heller ikke en løsning. Det er desværre sådan, at skal man have en hund med i kabinen, må de ikke veje mere end 8 kg med transportkasse, og så heldige er vi altså ikke med Jessies skønne, men tunge 27 kg.

Derfor var jeg indforstået med, at Jessie og jeg måtte finde på at hygge os i de 9-10 dage Lukas skulle være væk. Hvilket jeg må indrømme jeg synes var lidt trist, fordi jeg også gerne ville hjem til Danmark et smut. Og som overskriften så fint antyder, hvis man ønsker noget, så må man handle, og tage "tyren ved hornene". I stedet for at se det som en hindring at have en hund, og at det derfor ikke er nemt at komme så hurtigt hjem, så valgte jeg, at se det som en mulighed. Så, så snart jeg havde sat Lukas af i lufthavnen søndag, så kørte jeg hjem, pakkede bilen, bookede en overnatning i Antwerpen, og så puttede jeg Jessie ind i bilen, og kørte derudad.

Jer der kender mig ved, at jeg er et meget spontant menneske, og nogle gange skal man bare lade være kun at se begrænsningerne og tage udfordringen op. Selvom jeg godt nok synes jeg var mættet efter min tur alene ned til Bordeaux i juli.

Men heldigvis er vi så priviligeret at have en hund der bare følger med og snorkbobler når hun kører bil, så på den måde er det let.

Turen til vores første stop (Antwerpen), viste sig dog at være meget længere end forventet. I Frankrig starter de fleste først op efter sommerferien i starten af september, så jeg ramte ind i folk der var på vej hjem fra ferie.

Jeg kørte 12.15, og var fremme 23.30. (den tur tager normalt 8-9 timer) Og det var kun med 2 små stop undervejs på maks 20 min.

Efter en overnatning på et hotelværelse (uden særlig meget søvn), satte jeg gps'en på "Solrød Strand", og 8.15, havde Jessie været på morgentur, jeg havde spist morgenmad, og så gik turen mod Danmark. Turen gennem Holland og Tyskland gik også lettere end forventet. Og jeg nåede færgen i Puttgarden 15.15, og endelig lidt over 17, kunne jeg køre bilen ind i indkørslen hos mine forældre.

Puha, det var en lang tur, men det gik fint! Er så glad for jeg gjorde det, så jeg også kunne hygge mig med familien. Der var også stor gensynsglæde at spotte hos Jessie, der slet ikke vidste hvad hun skulle gøre af sig selv!

Nu vil vi slappe den herhjemme indtil den 8. september, hvor vi håber at kunne køre til Lille og holde stop, mødes med Lukas som skal spille i Lille den dag, og derefter krydser vi fingre for han har fri efter, så han forhåbentlig kan køre med os hjem det sidste stykke til Bordeaux. Det ville være skønt!

Og det gode vejr, har vi jo taget med til Danmark - selv tak! ;o)

Hav en skøn dag!

Xx

M

#roadtrip #danskereifrankrig #danesabroad #lukaslerager #visitbordeaux

111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN