• Michelle Lerager

Ny beretning fra de franske breddegrader


Bonsoir!

Long time no see - men i skal ikke snydes for en lille update på: "life of Michelle".

Som mange af jer ved, så besluttede jeg at køre den lange tur hjem til min savnede familie i Solrød for lidt tid siden, og jeg havde en masse skønne dage med hygge, træning og gåture ved stranden, - lige hvad jeg manglede.

12 dage blev det til, og Jessie og jeg var tilbage i det franske igen i lørdags, dog samlede vi Lukas op på vejen fredag, da han spillede i Lille samme dag. Så hele fredagen blev tilbragt på diverse motorveje gennem Europa. Jessie og jeg kørte fra Solrød kl 7.30, og ankom først på vores hotel i Lille kl. 21.30. Normalt tager denne tur ikke mere end 9-10 timer, men det blev desværre til 14, på grund af skybrud, vejarbejde og massere af trafik gennem både Tyskland, Holland og Belgien. På vejen, passerede vi vores gamle "hood" Deerlijk, og det bragte en masse minder frem. Det er helt surrealistisk hvor meget Lukas og jeg har gået igennem på de 3 år, (i torsdags, for at være præcis) vi har været sammen.

Det føles som om vi har været sammen i 10 år, med alle de oplevelser vi har med os i bagagen efterhånden. Vi har skabt mange gode minder sammen, og forhåbentlig er der mange flere i vente. Vi skulle jo gerne have noget at snakke om over eftermiddagskaffen, når vi engang bliver 2 gamle nisser.

(Fik denne fine buket af Lukas i torsdags)

Jessie og jeg nåede desværre ikke at se Lukas' kamp fra hotellet i fredags, som jeg ellers havde kalkuleret med, vi nok skulle nå frem til. Som plaster på såret stødte Lukas dog til på hotellet efter kampen. Jeg havde sørget for kagemand i vores 3 års anledning samt dansk wienerbrød. Det faldt i god jord som i kan se.

Lørdag gik turen mod endedestinationen "Bordeaux". Her havde jeg heldigvis fået ny rolle som Co-driver, det var rigtig befriende ovenpå sådan en hård køretur dagen forinden. Til gengæld har vi været heldige med Jessie, som bare sover al den tid vi kører, så det er en fornøjelse. - Så på trods af hendes til tider "teenage opførsel", så trækker det helt klart op, at hun er så velopdragen når vi skal køre langt, ingen er jo perfekte, men noget skal jo opveje det dårlige! ;-)

Søndag stod på råhygge, så vi sov længe og havde stængerne oppe det meste af formiddagen. Efter frokost tog vi Jessie under armen og løb en dejlig tur ud til den nærmeste skov/væddeløbsbane, hvor vi tog en omgang rundt. Det faldt i god jord (nævner ingen navne). Da vi kom hjem synes Lukas vi skulle lave en "home work-out" (I know - den mand forstår ikke begrebet "at slappe af", men fred være med det!) Om aftenen hyggede vi med lidt god mad, og så var det på hovedet i seng efter en hård fredag/lørdag. Lige en søndag i min ånd.

Dagen i dag (mandag) startede ud med 2 timers fransk lektion, vores første!

Klubben har været så søde at sørge for en privat underviser, og hun skal over de næste måneder 1-2 gange om ugen, lære os lidt "français" så vi kan begå os hernede. Det gik over al forventning og vi har fået lektier for, og skal øve os en hel masse i at snakke sammen og præsentere os selv.

Eftermiddagen har stået på fodboldtræning og så har jeg været afsted til en go gang "Les Mills" Bodypump, som jeg er blevet ret vild med. Til jer der ikke har prøvet det, så kan jeg klart anbefale det. Jeg har faktisk selv gået lidt med tanken om at uddanne mig til instruktør, og undervise hernede hvis det er muligt når vi har lært lidt fransk, nu håndbolden er sat lidt på standby.

Nu er det sofahygge, inden bedtime...

Bonne nuit!

Xx

M

#Roadtrip #Bordeaux #3years #lukaslerager #deerlijk #pointer #diary

113 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN