• Michelle Lerager

4 Beauty Must-Haves til den kolde vinter


Har du også nogle beauty "must haves" favoritter du har svært ved at undvære i din daglige rutine?

Her er mine 4 must haves i denne kolde tid:

1) Elizabeth Arden 8-Hour lip protection

Denne fantastiske tinboks er mine læbers redning i kulden men også om sommeren. Den hjælper på tørre læber, og den fugter og beskytter både dine tørre vinterlæber eller dine måske lidt ømme solbrændte læber i op til 8 timer. Den er nemlig UV beskyttende, og er bl.a lavet på Vitamin E.

2) 99% Aloe Vera Gel

Denne Aloe Vera gel er nok min allerbedste ven for tiden. Ikke nok med den er kølende og rar at have på huden, så tager den alt fra kløe af insektstik til solbrændt hud. De velkendte tigermyg er en stor del af bestanden i det område vi bor i, og jeg skal hilse og sige, at de kan være yderst hidsige i varmen. Vi var begge et stort myggestik den første måned, men man bliver klogere - og er vi uheldige at få stik, så er denne her Aloe Vera gel vores redningsmand. Udover det er den også god til kæledyr. Jessie er nemlig desværre også udsat for mange insektstik/bid når hun render rundt i skovene hernede, og en dag kom hun hjem med noget der lignede nældefeber - vupti lidt Aloe Vera gel på, og hendes hævede stik faldt hurtigt igen. Alle burde have sådan en i skabet!

3) 'Phytodess' Buriti Mask fra Dessange Paris

Denne lækre hårkur beskytter farvet hår, så du kan bibeholde glansen og smidighed længere tid. Kuren er produceret på Buriti olie for at blødgøre og pleje håret. Som resultat bliver dit hår fyldigere, silkeblødt og skinnende - what's not to like!

Buriti frugterne er samlet af Amazonas små samfund i regnskoven, derfor støtter Dessange den lokale økonomi i respekt for naturen og miljøet. Helt klart et produkt i min ånd!

4) bareMinerals mineral pudder

bareMinerals mineral pudder er en vægtløs mineralsk pulver der minimerer udseendet af fine linjer og åbne porer og efterlader huden blød. Den er fantastisk til alle typer af hud og hudtone. Denne er mit foretrukne valg i min makeup rutine - vupti så er du klar til at gå ud af døren, smuk naturlig og med glød i ansigtet.

Den glatte formel blander sig på huden naturligt og blødt uden at være "klattet". Desuden er den parabenefri, og fri for sulfat.

#bareMinerals #Phytodess #Dessange #AloeVera #Elizabetharden #musthaves #beauty

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN