• Michelle Lerager

En kold, stormfuld dag i december


Det kolde vejr har nu gjort sin entré i Bordeaux, og det er så hyggeligt at sidde indenfor med stearinlysene tændt. Tror dog stadig temperaturen er lidt højere i kolde Danmark! Men til gengæld regner og stormer det meget hos os.

December måned er en af mine absolut favoritter, og jeg elsker når det er tid til julebag og oppyntning.

Jeg har været ude og udvide vores julepynt sortiment, da de få julekugler vi havde blegnede lidt i vores store hus!

Til gengæld passer huset perfekt ind i mit 'visuelle mindset' når vi taler om at pynte op - det klær' altså bare det gamle charmerende feriehus.

Jeg har samlet lidt billeder så i kan komme lidt i stemning, hvis i ikke allerede var det!

Vi har lige overstået besøg af min ældste lillebror Oliver, det blev til massere af råhygge, et besøg hos Château des Annereaux , hvor vi som altid blev taget godt imod. Vi nåede også en lækker middag på Restaurant Hâ, et lille hyggeligt sted i midten af Bordeaux, med en fixed 5 retters menu som passer lige til vintersæsonen. Virkelig et besøg værd! Deres mad var SÅ lækker.

Her er lidt billeder fra menuen.

Derudover blev der drengehørmet i stor stil, med Playstation 4 og "Call of Duty", (noget af en hadegave jeg gav til Lukas i 1. adventsgave) og vi fik startet på "Stranger Things" en serie der er blevet ret populær på Netflix. Så til jer der har læst mit tidligere indlæg om serier, her er endnu en serie til "to watch" listen.

Nu er der ikke længe til vi skal til Danmark, (20. december kører vi) dog bliver det desværre en kortere fornøjelse, da Lukas allerede skal tilbage til Bordeaux senest den 31. december, men det er desværre en del af det at bo med en fodboldspiller. Vi må nyde de dage vi har!

Heldigvis kan vi i år holde jul i Danmark, det kunne vi ikke sidste år i Belgien - man kan desværre ikke få det hele ;O)

Det er allerede 2. advent i dag, og mine dekorationer brænder flittigt. Jeg er typen der tænder alle 4 lys - det ser altså lidt pænere ud!

Rigtig glædelig december!

Xx

M

#december #julepynt #advent #RestaurantHa #chateaudesannereux #jul2017

32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN