• Michelle Lerager

1 ÅRS FØDSELSDAG PÅ BLOGGEN


Så blev det april, og sommeren er for alvor indtrådt hos os i det Sydvestlige Frankrig. Så meget at vi begge har nået at få en dejlig sommerkulør! Hvem kan normalt prale af det i april måned? Når jeg kigger på mit sidste indlæg så forstår jeg ikke en bjælde af, hvor tiden lige er blevet af. Summarum er at jeg fik kigget på datoen i dag, og min blog fylder simpelthen 1 år i dag, den 23. april! Så HURRA, og tillykke til mit lille hjertebarn. Det skal næsten fejres (med franskundervisning i dag...)

Det er helt uvirkeligt at sidde og tænke tilbage på, da jeg i sin tid sad i vores stue i Deerlijk (Belgien) og tøvende og lidt nervøst trykkede "udgiv" til mit første indlæg. Jeg var spændt på hvad folk ville mene, og hvorvidt mit lille univers ville blive taget godt imod. Et spadestik var taget til en personlig fortælling, en fortælling der skulle vise sig at blive et kæmpe eventyr. Da jeg skrev mit første indlæg, vidste jeg på ingen måde hvad fremtiden skulle bringe, - men her sidder vi altså, i Bordeaux i 26 graders varme, med et glas koldt hvidvin i hånden... (eller noget) Lader man tankerne flyve tilbage til det forgangne år, så kan alle vores oplevelser hverken tælles på én eller to hænder. Jeg kan dårlig nok huske alle vores oplevelser siden nytår. - Så derfor er det jo godt, at jeg kan nedskrive alle vores oplevelser, så når jeg selv engang sidder som 75 årig og vil have et tilbagekig på hvad livet har bragt os, så er det kun et klik væk. (Hvis jeg altså stadig kan huske at navigere rundt i en computer ;-))

Som man siger på fransk: "La vie est belle" og det kan jeg kun nikke ja til!

Tak fordi i trofast følger med, denne rejse er langt fra slut, og jeg lover at holde jer opdateret lidt bedre i det kommende år!

Og hvem ved hvad det kommende år bringer af nye tiltag?

Xx

M

#Bordeaux #Birthday

87 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN