• Michelle Lerager

FØDSELSDAGSKONKURRENCE!


**SPONSORERET**

Jeg har for nyligt indgået et spændende samarbejde med det danske smykkebrand "BLOSSOM COPENHAGEN". Et brand der hylder de feminine kvinder og opfordrer til at man skal: "Show your love and let it Blossom". Blossom Copenhagens ambitioner er at skabe et "trustworthy" univers, hvor kvalitet og udtryk går hånd i hånd. Og jeg må indrømme at jeg simpelthen er faldet pladask for deres smukke styles, som både er meget romantiske, men også unikke!

Som en ekstra lille fødselsdagsfejring af min blog, og fordi jeg ovenikøbet også snart fylder år, så udlodder jeg nu i samarbejde med Blossom Copenhagen, denne fine kæde med tilhørende vedhæng.

For at deltage i konkurrencen skal du hoppe ind på min Facebook profil, hvor du kan læse mere om konkurrencens betingelser. Klik her

Som en ekstra gestus tilbyder Blossom Copenhagen yderligere 10% rabat på dit næste køb ved brug af koden: MICHELLE1AAR

Skynd dig ind på deres hjemmeside og find netop den style der passer til dit feminine udtryk!

Rabatten gælder indtil 4. maj 2018.

Sikke en fødselsdagsfest!!

Jeg glæder mig til et fremragende samarbejde med Blossom Copenhagen!

Se mere fra deres kollektion underneden.

#BlossomCopenhagen #Konkurrence #Fødselsdag

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

RAINS

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN