• Michelle Lerager

Sommerhilsen i varmen


Først og fremmest glædelig sommer til alle fra nær og fjern!

Jeg håber i nyder solens stråler disse dage, det gør vi.

Vi er efter en lang sommer kommet retur til vores elskede Bordeaux.

Jeg sidder lige nu, med en dejlig iskaffe og Lukas ser fodbold og plejer sig selv. Han brækkede desværre sin næse 3 steder i deres første Europa kval kamp i torsdags! Stakkels ham... Så det betyder desværre en lille pause fra fodbold, men han skal nok komme stærkt igen!

Lille Jessie sover på gulvtæppet, når hun ikke jagter firben i haven, hun har det meget varmt i den franske sommer.

Jeg sad lige og scrollede igennem min blog, og så slog det mig igen, igen, at det er 2,5 måned siden jeg sidst har skrevet et indlæg. Og nu bliver det svært, fordi jeg kan næsten ikke tælle hvor mange fantastiske oplevelser vores sommer har budt på.

Vi tog hjem den 20. maj, og lige siden er de sidste par måneder fløjet afsted. Har prøvet at opsummere kort i stikord:

DANMARK

RUSLAND

VM 2018

veninder

FAMILIEHYGGE

lækker mad

vin & coctails

kbh

MALDIVERNE

FORLOVET

OPLEVELSER

familiebesøg

Og til de lidt mere visuelle så har jeg lavet en collage underneden

En af de vildeste ting var dog da Lukas friede til mig på stranden på Maldiverne, og det får i lov at høre meget mere om den kommende tid. Vi havde den mest fortryllende ferie!

Jeg føler mig meget priviligeret må jeg indrømme, det har jeg virkelig reflekteret over denne sommer.

Jeg har den bedste familie. Den dejligste forlovede, som giver mig så mange oplevelser med i bagagen. Jeg bor i de bedste omgivelser. Oplever nye kulturer og steder. Har de skønneste veninder. Smager de skønneste vine. Spiser den lækreste mad - what's not to like.

Jeg elsker vores tilværelse i Frankrig og ville ikke bytte det ud for noget!

Jeg har virkelig fundet ud af denne sommer, hvor vigtigt det er at være den bedste udgave af sig selv, og så skal man huske at værdsætte sin tilværelse, familie og venner.

Hvis du er utilfreds med noget, så lav det om. Livet er for kort til at gå og hænge i bremsen, og ønske man gjorde tingene anderledes.

OG SMIIIL solen skinner :-)

Stay tuned!

Xx

M

#russia2018 #worldcup2018 #summer #maldives #visitmaldives #familytime

82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN