• Michelle Lerager

Nytårshilsen


Hej alle sammen, Long time no see!

Og hvor skal man lige starte!? De sidste mange måneder er forsvundet som en 100 meter sprint under OL. Når man er i nuet og nyder øjeblikket så forsvinder tiden. En tid man også skal huske at nyde, så man også kan læne sig tilbage og tænke tilbage på alle de fantastiske muligheder og oplevelser livet har bragt med sig. Og det er simpelthen det, der er sket de sidste mange måneder! Vi har levet i nuet. Men måske har i fulgt lidt med på de sociale medier, der går der ikke lige så længe mellem opdateringerne. Efter vores tur til Maldiverne er tiden gået med planlægning af bryllup til juni, og hold nu fast, nu er det pludselig i år, og ikke næste år... Året er skiftet, og vi kan nu skrive 2019 i kalenderen.

I september startede jeg på nyt studie, og derfor har de fleste af mine vågne timer også stået på læsning og eksamen. Jeg er nemlig startet på Cph Business Academy, og er gået i gang med en AU i Business Communication, (akademisk overbygning på min tidligere elevuddannelse) som jeg læser på fjernstudie/e-learning. Det er super givende og passer perfekt ind i mine interesser og passion indenfor kommunikation. Det kommer til at tage 2-3 år på deltid, alt efter hvor flittig jeg vælger at være.

Når jeg så har afsluttet denne uddannelse giver den mig adgang til en diplom uddannelse indenfor fx journalistik eller kommunikation. Men nu må vi se, hvor vi er i verden til den tid. Det er dog et super fleksibelt studie, og det er skønt at få brugt hovedet lidt igen. Jeg afsluttede første semester inden jul, med et rigtig godt resultat, og starter op igen i februar på det næste. Det er simpelthen imponerende hvordan teknologien efterhånden udvikler sig. Jeg tog min eksamen online, og Lukas var mit tilsyn under eksamen. En smule grænseoverskridende men også sjovt. Jeg kan kun anbefale folk der bor udenlands eller har behov for en fleksibel uddannelse om at tage fag, kurser eller hele uddannelser hos SmartLearning.dk, som er den online platform Cph Business Academy også bruger. De har virkelig en bred vifte af kurser og videreuddannelser indenfor ledelse, it, markedsføring, kommunikation, og mange flere områder.

Siden sidst... Så gik julen, og dermed også 2018. Jeg har været hjemme i næsten en måned i Solrød, og hvor har det været dejligt! Men inden man får set sig om, kalder hverdagen i det franske igen. Så i dette moment sidder jeg faktisk på vej hjem i flyet. Jeg kan jo ligeså godt bruge tiden lidt fornuftigt :-) Jeg savner allerede hyggen med familien, det kan intet andet erstatte. Julen er bare en dejlig tid, i familiens tegn.

Lukas kom først til Danmark den 23. december, så han har desværre ikke haft lige så lang ferie, men det har været skønt at se vores familier, koble af og sætte flueben ved endnu et fantastisk år sammen. Jessie nåede også hendes 2. jagt nogensinde, og det gik mega godt.

Nu er nedtællingen for alvor begyndt, og 1. juni bliver Lukas og jeg mand og kone. Jeg føler mig simpelthen så voksen, og ikke 18 år længere!!

Men jeg kunne ikke være mere lykkelig. Lukas er den person jeg vil være sammen med altid, så derfor glæder jeg mig ubeskrivelig meget til at svare et højt og rungende ja til sommer! Vi skal vies i Køge Kirke (Skt Nicolai kirke), hvor jeg også blev døbt og mine forældre gift. Det bliver så nostalgisk, og jeg glæder mig helt vildt. Kirken er fantastisk og den lange gang til alteret gør den helt unik! Festen har vi besluttet at holde et sted i Kbh, og det kommer i til at høre meget mere om de kommende måneder... (Promise) Faktisk har vi styr på det hele, mere eller mindre. Sådan er det, når man har tid, og massere af dedikation til at planlægge! Året der gik har været fyldt med rejser, landsholdssamlinger, lidt for mange hotelbesøg for Lukas' vedkommende og lidt for meget alenetid for mit. Men det er jo en del af den her verden. Men helt klart også bagsiden af medaljen. Lukas har været væk i snit 3-4 dage om ugen på hotel, da de både har haft hverdags- og weekendkampe, grundet Europa League. Deres eventyr sluttede dog desværre i Parken i Kbh, kørt før jul, hvor jeg også fik lov at vise mine franske veninder mit hood. Og selvfølgelig forelskede de sig med det samme!! Danmark er nemlig ikke så ringe endda. Ude godt, men hjemme bedst som man siger.

Hva nu?

Det bliver spændende at se hvad 2019 byder på. Hvert eneste år tror jeg ikke det er muligt at toppe det forgangne år, men jeg bliver overrasket hver gang! Lige nu sidder vi og planlægger bryllupsrejse og det bliver en mega spændende proces.

Jeg håber i alle har haft en god jul med dem i har kær, og jeg ønsker jer alle, et godt og lykkebringende nytår. Mit nytårsfortsæt må helt klart være at blive bedre til at berette på bloggen. :-) Hvad er jeres?

Hvis i endnu ikke har set Sat Af episode 3, hvor drengene besøger Lukas i Bordeaux, så kan det ses her

Xx Michelle

#2019 #Smartlearning #Nytår #CphBusiness #Lerager

290 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN