• Michelle Lerager

Sommerhilsen i varmen


Kære læsere,

5 måneder fløj forbi, og her står jeg på den anden side af sommeren lykkelig gift, dejlig afslappet og med nyt efternavn.

Vi sidder faktisk i dette øjeblik i bilen (bare rolig, jeg er ikke chauffør), på vej til Genova. Vi skal overnatte i Østrig og når frem engang i morgen. Bilferie-entusiast bliver jeg godt nok aldrig....

Men vi har haft et skønt forår, en fantastisk sommer, med lidt for god mad og vin, og vi opererer stadig i vores egen lille lyserøde bobbel.

Jeg kørte spændt mod Danmark 19. maj med Jessie, proppet med pre- wedding sommerfugle i maven. Lukas kom hjem den 26. maj. Han var desværre ikke med i den sidste kamp pga., en ulejlig tilkommen gang sportsbrok. Men nu det skulle være, var det bedre, det kom op til sommerferien, så han kunne komme endnu stærkere tilbage inden sæsonstart.

Lukas blev opereret af en tysk læge med speciale i sportsbrok, og jeg tog til London med ham hvor operationen skulle foregå, og holdte ham lidt i hånden. :-)

Det var heldigvis et mindre indgreb og kroppen fungerer nu upåklageligt.

Som mange nok ved, så fejrede vi bryllup 1. juni. og det er et helt kapitel for sig. Helt sublimt og unikt. Det hører i om i næste post, samt lidt om, hvilke leverandører jeg har brugt.

Efter brylluppet skulle Lukas have været med landsholdet til EM kval, men han måtte melde fra grundet sin skade.

Den 7. juni afsluttede jeg mit andet obligatoriske fag på min kommunikationsuddannelse med en mundtlig eksamen, og det gik heldigvis godt.

Derefter rejste vi afsted på bryllupsrejse 11. juni, og den lover jeg også at skrive lidt om, til dem der kunne være interesserede. Vi rejste lidt rundt og oplevede en masse fantastiske ting.

Jeg ønsker jer alle en dejlig sommer, hvad enten jeres ferie lige er begyndt, lige er slut, eller måske slet ikke er startet endnu.

Nyd denne dejlige årstid. Den kan man kun blive glad i låget af.

XXx

Fra Autobahn

#Sommer #Bryllup #Bryllupsrejse #Italien #Danmark

62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN