• Michelle Lerager

The Wedding story...


Kære læsere,

Som lovet en længe ventet bryllupsberetning.

Det er faktisk i dag, præcist et år siden Lukas friede til mig på Maldiverne.

Et bryllup der har taget 10-11 måneder at planlægge, og et bryllup jeg absolut ikke ville involvere nogle wedding planner i, da jeg selv er en kæmpe kontrolfreak. Men jeg må indrømme det har været et stort arbejde! Men jeg elsker at pusse nusse, være kreativ og gå i dybden med selv de mindste detaljer.

Tema

Hvidt, klassisk og elegant.

Kirken

Vi valgte at blive viet i Køge Kirke (Sct. Nicolai Kirken).

Og jeg skulle ikke overtale Lukas særlig meget, fordi han vidste at kirken var ret vigtigt for mig. Jeg blev nemlig døbt i kirken, og mine forældre blev gift der, for snart 27 år siden. Derfor var der noget nostalgi ved at gå op af det lange smukke gulv i selvsamme kirke.

Reception

Lige bag kirken ligger KØS, (Køge Kunstmuseum) hvor dronningens rigtige gobeliner er udstillet. Vi valgte derfor både af logistiske årsager, men også pga. tema at holde receptionen i selveste Gobelinsalen. Salen er super smuk arkitektonisk, og det passede perfekt ind i vores rammer og idé om et elegant og klassisk bryllup. Vi stod selv for drikkevarer/snacks/kage, og de havde rammerne.

Fotograf

Lukas og jeg har hele tiden været enige om, at vores store dag skulle foreviges, og ikke kun til husbehov, men ALT skulle dokumenteres. Vi elsker billeder og video, og er af den gammeldags skole, ift. det må gerne komme på print, så man selv kan sidde tilbage om flere år, og mindes den fantastiske dag, som et bryllup jo er.

Derfor allierede vi os med Morten Elsborg, indehaver af Forevigmindet og Wedding Videographer Elsborg. Og han skræddersyede en pakke til os, der indebar foto/video helt fra forberedelserne til brudevalsen.

Fire mand mødte talstærkt op på dagen, men vi bemærkede dem på ingen måde. Vi har modtaget helt fantastiske billeder, og venter i spænding på vores endelige resultat af video optagelserne.

Transport

Vi blev efter vielsen hentet af Frede Svendsen, som har et karetkørsel firma. Frede holder til i Borup tæt på Køge, og har de smukkeste sorte frisereheste og en helt unik samling af vogne fra forskellige tidsaldre. Da vi besøgte ham i Borup for at vælge karet, var det som at træde ind i en anden tidsalder.

Vi (jeg) valgte en hvid karet cabriolet model, den passede selvfølgelig perfekt ind i rammerne.

Vi blev kørt en tur rundt i Køge, hvorefter vi pænt blev sat af foran KØS. Der ventede de tålmodigt på os, indtil receptionen var færdig, hvorefter vi red ud til vores location for portrætterne.

Klargøring

Mine brudepiger, mor og jeg gjorde os klar på Comwell Køge Strand, der ligger få km fra kirken. Der mødtes vi tidligt om morgenen, fik brunch og havde lånt et mødelokale. Det var sådan en dejlig morgen!

Portræt venue

Der findes den smukkeste Rododendron have, et gammelt stykke historie - Gl. Kjøgegaard, samt en smuk allé og skov nede på Køge Ås. Et sted jeg ellers kun har dårlige minder fra, da vi igennem mine ungdoms år i Jersie håndboldklub tit mødtes der for at løbe. Ikke desto mindre, er det et fantastisk smukt sted at få taget billeder. Og vi var heldige med vejret.

Venue middag/fest

Vi havde rigtig mange venues oppe at vende i forbindelse med vores middag og fest. Efter at have undersøgt flere muligheder og sendt mine forældre afsted i øst og vest udstyret med facetime, så valgte vi at lave en aftale med det smukke Moltkes Palæ i København.

Hvis man vil holde fest i nærmest royale rammer, så går du ikke galt i byen her.

Vi valgte at holde middagen/festen i deres største sal - Festsalen. Og den er et stykke kunstværk uden lige. Jeg bliver stadig mundlam, når jeg ser billederne fra dagen.

Vi var bange for, at vores gæster ville svømme væk i salen, også på trods af vi var rimelig mange, men vores kontaktperson Tommy Tviis, og hele teamet gjorde et fantastisk stykke arbejde. De delte salen op i to. 1/3 til spisning og 2/3 til bar/DJ og dansegulv, og det virkede fantastisk. Inden vi satte os til bords, blev vores gæster budt velkommen i de tilstødende sale med en lille apéritif.

Maden var udsøgt, vinene var fantastiske, (dem havde jeg selv valgt, da jeg var inde og prøvesmage med min mor). Man har vel boet i Bordeaux!

Generelt, var der maks styr på tingene, og alle fik varm mad på samme tid, og det hele spillede bare fra start til slut. Tjenerne/koordinatoren var fantastiske og yderst professionelle.

Underholdning

Middagsband

Under middagen havde vi allieret os med Peter Bernhard, der normalt er dirigent i Gospelkoret Joyful Noise, der holder til i Solrød. Peter spillede skøn middagsmusik med en makker fra 18.00-23.00. Vi havde gjort det klart, (kontrolfreaken igen) at vi ikke ønskede "Suppesteg og is" genren. Og Peter & Co. leverede til UG. De havde et stort repetoire, og spillede behageligt og i et passende niveau, så man også stadig kunne snakke over bordene.

Peter kan også bestilles med koret, hvis man vil sætte lidt gang i festen.

DJ

Som DJ havde Lukas allieret sig med en tidligere kammerat, - Emil Degner også kaldet Ed. Han holder til på de danske natklubber, og har bl.a. også spillet på Distortion og så producerer han selv musik.

Catering & detaljer

Safe the date kort, Invitationer mv.

Calligraphen.dk har leveret et fantastisk stykke arbejde i forhold til diverse papirvarer, kopper, servietter mv. Var ofte i kontakt med deres kontaktperson Jeanette og hun ydede en fantastisk service.

Blomster

Lukas havde allieret sig med Me & Marley (Køge), som lavede den smukkeste hvide rococo buket samt enkle og smukke brudepigebuketter og knaphulsblomster.

Blomsterdekorationerne på palæet er lavet igennem Moltkes samarbejdspartner.

Bordpynt

Jeg fik lavet lavet M&M's med vores monogram samt billeder på. Dem fyldte vi i små risposer, og satte på gæsternes pladser. Menuer/bordnumre stod Moltkes for at lave efter dialog vedr. stil mv.

Drikkevarer til receptionen

Nu vi boede i Italien, valgte vi at alliere os med Bottega Veneta, som leverede de smukkeste hvidguld spumante/processo flasker til os. Desuden fik vi en stor magnum (6L) guldflaske med, som vores gæster skrev hilsner på. Vi havde også fået speciallavet øl hos Crafted by (Carlsberg). Derudover købte vi en masse Blue Keld, og fyldte i glasbeholdere.

Bryllupskage og kagebuffet

Vi fik lavet kagebuffet til receptionen. Disse blev lavet af ByWendy i Karslunde. Hun lavede små hjertekager, cupcakes og macaroons. Alt sammen i hvide/sølv/guld farver og med smag af sommer. Udover kagebuffet var der chips, også puttet i vores speciallavede kopper.

Wendy stod også for bryllupskagen, der var smurt op med smørcremelignende rosetter i hvid. Her med smag af passionfrugtmousse, mascarpone og med vanilje og red velvet bunde og Ferrero Rocher stykker i. Kagen spiste vi før brudevalsen, og den blev leveret til Moltkes Palæ.

Slikbuffet

Vi havde i sidste øjeblik stiftet bekendtskab med de sejeste piger via Instagram, som laver speciallavede slikkepinde med cocktailsmag. Deres slikkepinde var SÅ smukke og dekorative, og vi blev simpelthen nødt til at have sådan nogle til en "slikkepindebuffet", der blev serveret ved siden af bryllupskagen.

Firmaet hedder Jolly-Fox, og vi fik lavet slikkepinde med bl.a. champagne og hyldeblomst smag, selvfølgelig med speciallavede monogrammer og motiver til lejligheden. Virkelig en fed gimmick til jer der lige vil give den ekstra gas!

Fordi vi var så tæt på datoen, kom de og leverede slikkepindende personligt, hvilket er så god stil!

Bordoversigt, kirkeprogrammer skilte mv.

Jeg udarbejdede selv vores bordoversigt, skilt til receptionen samt kirkeprogrammer. Jeg designede dem på Canva.dk, som jeg også bruger i forbindelse med mit studie. Derfor var der en rød tråd i designet. Derefter fik jeg kirkeprogrammerne printet i tykt glansfuldt papir af Lasertryk, og skiltene i skumpap hos Vistaprint.

Vi fik desuden lavet det smukkeste akrylskilt med guld ombre effekt af dygtige Creative Wood, som også kom og leverede skiltet personligt til os. Her fik jeg trygt et lille rim i forbindelse med slikkepindendebuffeten.

Overnatning

Vi havde i forbindelse med brylluppet lavet en aftale med Hotel Skt. Annæ i Kbh, og dem der havde lyst, blev og overnattede, og så hyggede vi os dagen efter til en møg lækker morgenmadsbuffet. Skøn måde at slutte hele brylluppet af på!

Tøj, sko accessories, hår og makeup

Brudekjole og slør

Min kjole var købt hos Bridefashion i Virum. Den er af mærket Pronovias. Sløret var håndlavet i Barcelona, - også fra Pronovias, og også købt hos Bridefashion. Desuden købte jeg et ekstra slør, der måtte klippes i. Det var butikkens egen syerske, som ordnede min kjole. De er fantastisk søde derude, og yder en formidabel service.

Der var syet brystpuder i kjolen, så jeg havde kun nude farvede trusser på, samt nude farvede stay ups, med tilhørende strømpebånd (lånt af Brides By Kalizan i Solrød), som også var så sød at lave en bedre løsning med kammen på mit slør. Hun syede en ekstra blonde på, og satte en ny kam i, så sløret kunne "ligge" på håret, da jeg ønskede et mere 30'er/Audrey Hepburn look.

Sko

Jeg havde længe, (også før jeg blev friet til) forelsket mig i de smukkeste "Askepot" look a like glassko fra Louboutin. Dem havde jeg endelig en grund til at købe, og de var så smukke, men absolut ikke behagelige. Desuden er de meget skrøbelige i hælene. Til gengæld har Louboutin lovet mig at reparere hælene, da de allerede gik i stykker efter få timer.

Men for dælen det var jo en pigedrøm at have sådan nogle på! Også selvom mine tæer sov i flere dage efter... ;-)

Brudepigekjoler og jakkesæt til brudesvendene

Kjolerne købte jeg på Nelly.com, og de var super smukke og i rigtig fin kvalitet. De matchede desuden i nuancen til drengenes jakkesæt, som var fra det franske mærke IZAC, der var sponsor i Bordeaux da vi boede der.

Smykker

Jeg havde nogle smukke perleøreringe på fra Gucci. Derudover bar jeg det smukkeste forgyldte græskinspirerede armbånd samt hårspænder fra designer Jannie Baltzer. Hun laver de mest unikke smykker, samt slør og andre accessories. Vores vielsesringe er speciallavede af en fransk smykkedesigner, og vi valgte en model i deres showroom, som så blev tilpasset vores ønsker og behov.

Lukas tøj

Lukas fik speciallavet kjole og hvidt, samt skjorte og fly af designeren Søren Le Schmidt, og det sad spot on! Han formåede at sy sættet på utvivlsomme mål, givet over sms, da vi ikke lige havde mulighed for at komme hjem. Få dage før brylluppet blev det så rettet til, og det var super fedt.

Sko var laksko fra Hugo Boss, jeg i sin tid havde givet Lukas i gave.

Manchetknapper fik han i morgengave af mig, og de var fra Gucci.

Makeup og hår

Jeg havde allieret mig med søde Mille Maria Vindelev, som er en super sød og kompetent makeup- og hårstylist. Hun har sin egen salon i Kbh, og arbejder desuden freelance hos DR og TV2.

Jeg var inde og få lyse striber en uge før brylluppet, og så kom hun på dagen, og gjorde mig smuk. Hun er en af de største grunde til, at jeg følte mig smuk og tilpas på dagen! Mille Maria kan uden tvivl anbefales!

Desuden havde jeg allieret mig med Hos Tina fra Greve, som tog en kollega med. De stod for min mor og brudepigers klargøring. Tina havde desuden lavet mine negle kort inden brylluppet.

Vipper fik jeg lavet hos søde Christina Mikkelsen fra Beauty by Mikkelsen i Kbh. Hun ordnede desuden også mine bryn. Jeg tyr altid til Christina, når jeg er hjemme i Danmark!

Vi fik desuden lavet speciallavede t-shirt med vores monogram på, vi havde på til brunch, dem stod min far for.

Vi havde en fantastisk dag, som gik alt for hurtigt. Vi nød den i fulde drag, og hvor var det fantastisk at se al den planlægning gå op i en højere enhed. Så må man gerne være lidt stolt!

Bryllupsrejsen blev bestilt igennem Nyhavn Rejser, som havde skræddersyet en perfekt 14 dages tur, der startede i Singapore, dernæst på en lille urørt Ø i Indonesien (Bawah) for at slutte af et par dage i Dubai.

Alt har bare spillet i forbindelse med vores store dag, så vi er så taknemmelige, og lever stadig mere eller mindre i en lyserød bobbel!

Det er en dag vi kan se tilbage på med massere af smil og glæde.

They made it happen...

Køge Kirke

🥂Køge Kunstmuseum

🍽 Moltkes Palæ

📸Forevigmindet

📹Wedding Videographer Elsborg

🚗Frede Svendsen Karetkørsel

👰🏼Bridefashion & Brides by Kalizan

👠Christian Louboutin

🤵🏼Søren Le Schmidt

👔IZAC

👚Nelly.com

💐Me & Marley

🍰ByWendy

🍾Bottega Veneta

🍺 Carlsberg (Craftedby)

💇🏼‍♀️💄Mille Maria Vindelev (Hos Tina)

💅🏼Hos Tina

👁Beauty By Mikkelsen

💎Jannie Baltzer

💍Le Joallier du Marais (Wedding rings)

💌 Calligraphen.dk

🖨 Lasertryk

🍭 Jolly-Fox

🍬 M&M's

🖼Creative Wood

🏨 Skt. Annæ Hotel & Comwell Køge Strand

🎤 Peter Bernhard

🎵Ed.

✈️Nyhavn Rejser

OBS Alle rettigheder til billeder og tekst forbeholdes www.michellelassen.com ©

Ved interesse i materialet, kontakt: Michelle_Lassen@hotmail.com

Xx

M

#Bryllup #Nyhavnrejser #Moltkesmansion #JollyFox #CreativeWood #BeautybyMikkelsen #MilleMariaVindelev #HosTina #Lasertryk #Pronovias #Bridefashion #SørenLeSchmidt #JannieBaltzer #KØS #KøgeKirke #Izac #Nelly #ChristianLouboutin #BottegaVeneta #Craftedby #MeMarley #Calligraphen #SktAnnæHotel #PeterBernhard #Ed

353 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

© 2017 Created by MICHELLE LASSEN